2.Memorijalni malonogometni turnir

Dana 18.07.200Pobjednici-turnira9. na terenima „Športsko- rekreacijskog centra ISSA“ u Visu odigran je drugi po redu memorijalni  malonogometni turnir Željko Roki –Zerme. Ovaj turnir je organiziran u spomen na nesretno preminulog Željka, koji je bio veliki zaljubljenik u nogomet. Glavni organizator turnira je bio NK „Vis“( Dino Poduje) i rodbina pokojnog  Zerme (Joško Repanić) koji su obavili najvažniji dio turnira. Turnir je zamišljen tako da bude kružni Split-Hvar-Vis,(što je i uspjelo), a u dogledno vrijeme Brač i ostali otoci.

Turnir je i ove godine bio zanimljiv i neizvjesan, posebno u borbi za drugo mjesto kada je momčad NK „Visa“  nakon vodstva od 3:0 propustila mnogo šansi i dopustila upornim škveranima  NSB-BRODOSPLIT da sustignu rezultat na 3:3 i tako boljom gol razlikom osvoje drugo mjesto.

Prvo mjesto je osvojila ekipa „Isse“ iz Splita, koja je nakon više izgubljenih finala ovih turnira, napokon „osvojila Vis“. Na žalost ove godine na Vis nisu stigli igrači NK „Hvar“ koji su zbog nevremena na moru morali odustati od „probijanja“ viškog kanala, a tako i od turnira.

Sve utakmice, koje su protekle u fer i korektnom tonu, je izvrsno sudio poznati sportski entuzijasta, organizator i voditelj svih najvećih turnira u Dalmaciji Željko Marić.

2.MEMORIJALNI MALONOGOMETNI TURNIR

ŽELJKO ROKI –ZERME VIS“2009”

REZULTATI:

1. Utakmica ISSA NSB BRODOSPLIT

1:0

2:0

2. Utakmica ISSA – NK VIS

2:0

6:0

3. Utakmica NK VIS – NSB BRODOSPLIT

3:1

3:3

POREDAK:

1. ISSA (Split)

2

2

0

0

8:0

6

2. NSB BRODOSPLIT

2

0

1

1

5:3

1

3. NK VIS

2

0

1

1

3:9

1

NAJBOLJI STRIJELAC:   Mateo Munitić, 5golova  (ISSA )

NAJBOLJI GOLMAN:     Jakša Medvidović, (NSB BRODOSPLIT)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*